Clădirea de birouri

Ești invitat să treci la următoarea etapă a vieții tale de birou în Cartierul de Afaceri situat în nordul Bucureștiului. Aici, vei ajunge cu ușurință la birou și vei face parte din cea mai prestigioasă comunitate de business, alegând pentru birourile tale o clădire care a câștigat deja încrederea unor companii internaționale și de succes, precum Oracle, Kellogg's, Ursus, Metro Digital, BASF sau Saint-Gobain. Proprietatea cuprinde două clădiri de birouri moderne de clasă A care oferă cele mai înalte standarde de sustenabilitate și cele mai moderne sisteme de sănătate și siguranță.

6Etaje
39350 m2Suprafață totală birouri

Floreasca Park este o clădire de birouri de primă clasă, situată ideal în Cartierul de Afaceri din nordul Bucureștiului. Zona a devenit un hub pentru companii de top, atât românești, cât și internaționale. Pentru că munca face parte din viață, ar trebui să reprezinte un timp bine trăit, nu pierdut.

2450 m2Spațiu de birouri de închiriat
414 m2Spațiu de birouri minim de închiriat

La Floreasca Park, angajații se bucură de ce e mai bun din viața orașului, beneficiind de sute de locuri de parcare pentru biciclete, trotinete electrice și mașini. Poți merge cu ușurință pe roțile preferate sau poți comuta între diferitele mijloace de a ajunge la serviciu, în funcție de nevoile și preferințele zilnice. Două grădini mari și foarte bine întreținute, situate între cele două clădiri, cu sute de copaci și plante, creează armonia perfectă pentru o discuție plăcută cu un coleg sau un prânz rapid.

496Locuri de parcare (subteran)
2013Anul de construcție

Trăiește bine, lucrează bine


Bucurați-vă de tot ce este mai bun din viața orașului cu grădini armonioase, sute de locuri de parcare pentru biciclete, trotinete electrice și mașini.

Contact

Contactați-ne!

Sunteți interesat să închiriați în clădirea noastră? Vă rugăm contactați-ne!

Adresă

014254 Bucuresti, Soseaua Pipera nr. 43


Contact


Trimite cerere

Prin trimiterea cererii dvs., sunteți de acord ca proprietarul site-ului web să vă contacteze.